2015-01-29 21:30:00• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Az este nagyon szórakoztatónak ígérkezik

Napi horoszkóp január 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll, izgalmas nap vár önre, csak némi türelemre van szüksége addig, amíg minden rendbe jön. Ha dolgozik, akkor egy érdekes munkával, feladattal bízhatják meg, amit, ha sikeresen végrehajt, komoly elismerésre számíthat. Az este nagyon szórakoztatónak ígérkezik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Merkúr az ég tetején áll – kezdeményezzen! Jó a kapcsolata a feletteseivel, kedvesek a kollégák, könnyedén jut egyről a kettőre. A pénz nem csak cél, de eszköz is, arra való, hogy kényelmesebbé tegye az ön életét. Egy jóakarója most segíthet önnek, ne utasítsa el csupán önérzetességből. Minél türelmesebb és tudatosabb, annál nagyszerűbb lesz ez a nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold még mindig az Ikrek jegyében áll, itt az idő a párkapcsolata tisztázására. Legjobb, ha ön veszi elő a szőnyeg alá söpört problémákat, és elébe megy a konfliktusnak, különben a kedvese fogja kikényszeríteni, hogy színt valljon valódi szándékairól. Verbális készsége tényleg bámulatos, de most szavainak súlya lesz, vigyázzon, mint mond.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Három bolygó is tartózkodik az Ön 9. sorsterületén. Kitört önön az utazási láz, s ha megoldható, üljön fel egy repülőgépre, és induljon útnak, lehetőleg minél messzebbre! Olyan barátai vannak világszerte, akikkel nem lesz nehéz megszervezni, hogy vendégül lássák. Minden ilyen találkozásból rengeteget lehet tanulni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Plútó még mindig az Ön 6. napházában áll, és rengeteg munkát ad Önnek - lehet, hogy már nem is tud megfelelően koncentrálni. Túl sok minden köti le a figyelmét egy időben. Próbáljon meg valahogy mégis eleget tenni a kötelességeinek, megfelelni az elvárásoknak. Az Uránusz a Kos jegyében arra készteti, hogy új emberekkel ismerkedjen meg, új izgalmakra, élményekre és környezetre vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ég tetején áll: ma úgy érzi, hogy csakis önmagára számíthat. Ne gondolja, hogy mindenütt ellenségek veszik körül, egyszerűen csak a megértés hiányzik az emberek részéről. Ma a legkevésbé a családtagjaitól várhat jóindulatot, ők ugyanis úgy érzik, hogy tőlük veszi el mindazt az időt és törődést, amit saját, fontos dolgainak szentel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a 9. napházában áll. Maradjon két lábbal a földön, akkor nagyon sokat érhet el. Ha otthon van, lépjen kapcsolatba a szüleivel, és végezzen el mindent, ami a házimunkához tartozik. Készüljön fel a hétvégére, például írja meg a bevásárló listát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ön 8. sorsterületére került. Sokan titkolóznak Ön előtt, és ez komoly lelki válságot okozhat, főleg akkor, ha Önnel kapcsolatos dolgokat hallgatnak el. Ne vágjon azonban a dolgok közepébe, inkább próbálja meg okosan kipuhatolni a titkokat, bogozza ki a szálakat, és maradjon a háttérben. Nem mindig előnyös, sőt, most kockázatos is lenne az asztalra csapni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a VII. sorsterületén látható. Elveszhetnek dolgai, olyannyira, hogy az egész délelőttjét fel kell áldoznia, hogy megtalálja őket. Valóban fontos dolgokról van szó. Készítse elő az útlevelét is, mert a közeljövőben szüksége lehet rá. A fontos eseményekre illik időben érkezni, így a késést megelőzendő, rendeljen időre egy taxit a ház elé.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold még az Ikrek jegyében áll, az ön 6. napházában. Kedvesétől várja a megoldást, még a hétvégi program megszervezésében is. Jó lenne, ha ön is részt vállalna a tervezgetésben, hogy felmentse a feladatok súlya alól, mert az Ön számára is terhes lehet egy idő után a sok vállalás. Sikerül nagyszerűen viselkednie egy vita során.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sajnos ma nem sok öröme lehet a munkájában. Valóban nincs szüksége most az új kihívásokra, mert nincs hozzá elég energiája. Régen nagyon örült volna annak a népszerűségnek, ami most körbeveszi, de ez a nagy felhajtás inkább fárasztja. Sokkal több figyelmet kellene szentelnie a magánéletére, mint a karrierjének építésére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem olyan könnyű önt kibillenteni a nyugalmából, ha már egyszer valamit elkezdett. Lehet, hogy azért meg kellene hallgatnia mások tanácsait is, csak, hogy legyen összehasonlítási alapja. Ha nem tud leszokni a dohányzásról, akkor legalább csökkentse az elszívott mennyiséget, mert ezzel komolyan veszélyezteti a tüdejét.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: